Igår firade vi något speciellt hemma så vi lyxade till med en 4-rätters middag. Nico gjorde en väldigt enkel 80-talsklassiker som jag varmt rekommenderar.
Ingredienser
Mogna avocados
Gräddfil
Majonnäs (lätt fungerar bra)
Pepperoncini eller annan torkad chili
Svart eller röd rom
Rödlök
Dela avocadon på mitten och ta bort kärnan. Det är snyggt att gröpa ur den med en sked men det behövs inte.
Gör en sås av gräddfil, lite majonnäs, salt & svartpeppar samt lite torkad chili.
Lägg upp allt på en tallrik och toppa med lite hackad rödlök.
Vad kul att du är tillbaks!!
Lagade förresten din Boeuf Boug. för ett tag sedan. Det var ju inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara 🙂
Funkar bra även på 2000-talet.
Så mycket gott ni ätit! Massor med mat helt i min smak.
När kommer det fler inlägg. Man blir hungrig av sport!
Vad gott det såg ut!
så roligt att ni gillar min mat! jag har varit lite off med bloggandet men nu ska jag se till att komma igång igen!