Min syster Bella lagade middag till oss när vi kom hit till Bryssel – Penne med krämig champinjonsås och spenatsallad.
Ingredienser
- Penne – Barilla
- Champinjoner
- Grönmögelost
- Franska senap
- Matlagningsgrädde
- Vitlök
- Babyspenat
- Gott rött äpple – Pink lady
- 1/2 grön paprika
- tomat
Koka penne och gör under tiden såsen och salladen. Skiva svampen och fräs i en panna. När de börjar få färg häll i lite senap och vitlök och grädden. Låt det koka ihop. Smula ner osten och rör så att den smälter. Smaka av så det blir tillräckligt med ostsmak.
Gör salladen: skär paprikan, tomaten och äpplet i små bitar och lägg det ovanpå spenatbladen. Gör en enkel vinägrett med balsamvinäger, olja lite senap och kryddor.
När pastan är färdig blanda den med såsen i en skål och servera med parmesan, svartpeppar och spenatsalladen.
Tog i lite soya och rödvin idag! vilket blev extra smarrigt! och massa snodd permesan! 🙂